Liviu Dragnea, preşedintele Partidului Social Democrat, participă, vineri, la şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Liviu-Dragnea-la-sediul-PSD-15.02-2

Înainte de a participa la şedinţă, Dragnea a anunţat că nu exclude posibilitatea ca PSD-ul să iniţieze o moţiune de cenzură împotriva premierului Dacian Cioloş.

Deşi Cioloş îl acuză că nu ştie despre ce vorbeşte şi că vrea moţiune pe documente promovate şi votate chiar de PSD, Dragnea anunţă că nu renunţă la ideea de a-l înlătura cu forţa pe actualul premier din fruntea guvernului.

“Luăm în calcul serios posibilitatea de a depune o moţiune de cenzură. Luni voi discuta cu Călin Popescu Tăriceanu (n.r. – copreşedintele ALDE). După şedinţa Comitetului Executiv Naţional vom da publicităţii toate detaliile despre ce îi imputăm domnului Cioloş”, a fost mesajul transmis de Dragnea.

Întreaga poveste a apărut după ce au ieşit la iveală informaţii conform cărora şefii guvernului ar căuta soluţii pentru eliminarea unor drepturi de care se bucurau până acum veteranii de război. Dragnea l-a acuzat pe Cioloş că “nu are absolut niciun respect faţă de lege”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version