Pentru a distrage atenția de la dosarele în care este implicat și de la ideea că mii de firme și-au închis porțile, Liviu Dragnea, președintele Partidului Social Democrat, a închinat o odă discipolilor săi.

Dragnea i-a lăudat pe membrii guvernului, dar în special pe premierul Sorin Grindeanu, despre care spune că “a îmbrăcat haina de prim-ministru și ține bine în mâini frâiele guvernării”.

În plus, liderul PSD a ținut să reamintească cifrele pe care le-au tot “rumegat” în ultimele zile și oamenii săi de încredere precizând că “în februarie, avem o creștere a veniturilor cu 4,5% față de aceeași lună a anului trecut, deși am eliminat taxa pe construcții speciale și alte 102 taxe și am redus accizele. În plus, avem o creștere a încasărilor din TVA cu 2,5%, deși TVA a scăzut de la 20% la 19%, și avem un plus de 44.000 de contracte de muncă înregistrate față de aceeași perioadă a anului trecut”.

Concluzia lui Dragnea este aceeași încă de dinainte de alegerile din decembrie 2016: “Dacă programul economic propus de noi va fi pus în practică punct cu punct, vom reuși să relansăm economia națională și să aducem mai mulți români în clasa de mijloc. Veștile bune din economie confirmă faptul că programul de guvernare poate aduce mai mulți bani în buzunarele românilor, fără a afecta echilibrele macroeconomice. Și toate acestea fără a depăși pragul de 3% la deficitul bugetar”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version