Au defilat mai mereu împreună, dar relaţia dintre Liviu Dragnea, preşedintele Partidului Social Democrat, şi premierul Victor Ponta este departe de a fi una de prietenie sau măcar de susţinere colegială.

Râd ei, dar parcă nu e râsul lor
Râd ei, dar parcă nu e râsul lor

Astfel, întrebat marţi seara dacă PSD-iştii şi-ar dori să o execute pe Elena Udrea, Liviu Dragnea a ţinut să precizeze că social-democraţii nu ar ezita să-l execute nici măcar pe Victor Ponta, de dragul egalităţii în faţa justiţiei, evident! “PSD va vota pentru ridicarea imunităţii parlamentare a lui Udrea. Şi în cazul domnului Victor Ponta, dacă DNA ar cere ridicarea imunităţii, PSD nu va face excepţie. Nu cred că am putea vota altfel. Nu vom face excepţie pentru nimeni”, a fost mesajul ferm transmis de Liviu Dragnea.

Ulterior, şeful Partidului Social Democrat a încercat să drege busuiocul şi a ţinut să se laude că “sunt unul dintre puţinii care consideră că imunitatea parlamentară nu trebuie să mai existe în România, nici măcar a preşedintelui”.

Dragnea a făcut trimitere la faptul că deputaţii urmează a vota dacă i se ridică sau nu imunitatea Elenei Udrea în dosarul în care fostul ministru al Dezvoltării este acuzat de comiterea mai multor infracţiuni precum luare de mită, spălare de bani sau tentativă la abuz în serviciu. Udrea este acuzată că a luat şpăgi totale de milioane de dolari şi că a pus mâna inclusiv pe cotidianul “Evenimentul Zilei”. De piciorul lui Victor Ponta atârnă dosarul “Turceni Rovinari”, cel în care premierul este acuzat de spălare de bani şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version