Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost așteptat sâmbătă la Reşiţa – unde a venit la Conferinţa judeţeană de alegeri a PSD Caraş-Severin -, cu huiduieli din partea unui grup de protestatari, iar unul i-a adus pe tavă rahat turcesc și mai multe perechi de cătușe.

Dragnea și-a luat însă revanșa, cu laude la adresa guvernelor PSD-ALDE și acuzații la adresa președintelui Klaus Iohannis: 

”După doi ani de zile am reușit să identificăm o parte – nu toate – dintre piedicile și dintre cei puși să pună piedici acestor lucrări. Aceasta este birocrația. Pe de o parte procurorii, pe de altă parte birocrați, care inventează tot felul de piedici sau spun că nu putem face asta pentru că nu avem voie.

Drumurile nu se fac pentru că 1, 2, 3  5 nu vor așa ceva. Este singura țară din lume unde se întâmplă asta. Vrem, avem și bani, în continuare suntem împiedicați. Cu răbdare se scoate fiecare piedică. Milioane de euro intră în fiecare localitate, lucru ce deranjează dreapta politică și pe președintele Iohannis. Ei vor ca în continuare o mare parte dintre români să sufere.

Am o întrebare simplă: Ce a făcut cât a fost președinte? Eu nu am găsit un lucru, un gest care să fi ajutat România și pe români. Am văzut că e deasupra legii, am văzut case mătrășite, zeci de dosare închise pentru acest om. Cum să fii, ce suflet să ai sa blochezi bugetul României numai gândindu-te la cei 4 milioane de copii care nu primesc alocația mărită de la 1 martie? Cum poți să fii atât de rău?
 
Un obiectiv foarte important pentru PSD este ca acest om să nu mai prindă un mandat de președinte. Să știți că niciodată nu vorbește România de bine în afara țării pentru că nu poate.
 
PSD nu a declanșat procedura de suspendare pentru că nu mai vrea scandal”.
 
author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version