Liviu Dragnea, preşedintele Partidului Social Democrat, conduce, miercuri, şedinţa Biroului Permanent Naţional al PSD, şedinţă la care participă şi Gabriela Firea, primarul Capitalei.

Liviu-Dragnea-la-sediul-PSD-15.02-1

Unul dintre punctele abordate în cadrul şedinţei respective este problema avută de primarul Capitalei cu datoriile pe care RADET le are către ELCEN.

Cei de la ELCEN atrag atenţia că, din cauza datoriilor RADET, este foarte posibil ca jumătate dintre bucureşteni să rămână fără apă caldă în perioada imediat următoare. Mai mult, se preconizează că bucureştenii încă racordaţi la sistemul central nu vor avea căldură în iarna 2016-2017.

Însă Liviu Dragnea, preşedintele PSD, este convins că problema este alta şi propune un scenariu spectaculos.

“Sunt deja de notorietate ameninţările de la ELCEN către Primăria Capitalei, de fapt către bucureşteni, că vor fi lăsaţi fără apă caldă şi căldură. În opinia mea, este o presiune din partea părţii liberale din Guvernul tehnocrat către ELCEN pentru a pedepsi bucureştenii că au îndrăznit să voteze cu PSD la alegerile locale. Se cere Primăriei Capitalei să plătească în câteva zile o datorie acumulată în zece ani, în condiţiile în care doamna primar a avut întâlniri cu ministrul Energiei şi cu conducerea ELCEN, care au dat asigurări că nu-şi vor permite sau nu se vor gândi să pedepsească bucureştenii”, a fost mesajul transmis de Dragnea.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version