Liviu Dragnea s-a fofilat luni dimineață în fața jurnaliștilor care l-au asaltat cu întrebări dacă a fost prezent la tăierea porcului în curtea uneia dintre sediile conspirative ale SRI.

sursa foto ziarecom

În primul rând, Dragnea a negat întâlnirea din acest weekend de la munte cu fostul șef al SRI, George Maior:

“Nu m-am întâlnit, bineînțeles că au apărut informații pe surse. Eu cu George Maior m-am întâlnit ultima dată în ianuarie anul trecut şi am schimbat doar câteva cuvinte la întâlnirea diplomaţilor. Aveți răbdare, că veți afla lucruri de la mine la care nu v-ați fi gândit! Dar vreau să fac o chestie instituţională, nu cancan. Vreau ca după ce vorbesc şi termină activitatea comisia, să se şi întâmple lucruri”.

 

“Dar de Crăciun ați tăiat porcul în curtea SRI?”, au insistat ziariștii, care l-au încolțitpe liderul PSD la Parlament. 

“Prea multe vorbe despre securiști”, a răspuns evaziv liderul PSD.

Întrebat despre audierea lui George Maior în comisia parlamentară, Dragnea a afirmat: “Maior a zis că NU. Nu ştie, nu a auzit, nu e adevărat. Nu am fost la o onomastică a lui Maior sau Coldea”.

Fostul director al SRI George Maior a declarat, marţi, în comisia de control SRI, că Liviu Dragnea, Codruţa Kovesi, Livia Stanciu şi Ponta participau la petrecerile date în locaţiile serviciului de informaţii, el afirmând că erau nişte întâlniri informale ale unor oameni care au relaţii formale.

author avatar
Magda Severin Jurnalist
Magda Severin este jurnalistă cu experiență de peste 30 de ani, in prezent, redactor-șef Online la ZIUA CARGO și redactor la revista lunară ZIUA CARGO (print); 2015 - prezent, redactor colaborator la ziarul online SECUNDA.
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version