Liderul USR, Cătălin Drulă, acuză Drulă: Guvernul Ciolacu „de hoție”, pentru că a schimbat algoritmul de desemnare a delegațiilor în secțiile de vot, ca să elimine PMP, partid cu europarlamentari.
 
„ALERTĂ DE HOȚIE! În ultimul moment, textul OUG Ciolacu-Ciucă este modificat pentru a scoate PMP din secțiile de vot. Îi deranja că erau prea mulți ochi ca să asigure integritatea votului.
 
Printr-o șmecherie de 2 bani, este schimbat algoritmul de desemnare a delegațiilor în secțiile de vot și PMP partid cu europarlamentari este scos în favoarea grupului minorităților naționale din Camera Deputaților (altele decât cea maghiară) care primește în premieră un reprezentant.
 
Cu această modificarea, în secțiile de vot, rămâne să apere voturile voastre doar reprezentantul USR (probabil pentru că nu au găsit un algoritm plauzibil să ne scoată și pe noi).
 
Atenție! Această modificare este făcută azi, în ultimul moment, chiar față de textul OUG pus în transparență acum câteva zile. Seara ca hoții.
 
Democrație a la PCR = Partidul Comasat Român PSD-PNL.
 
Nu uitați. Puterea e la voi, la vot, oricâte măgării fac ei.
 
Veniți în 9 iunie și puneți cu sete ștampila pe USR și Dreapta Unită pe toate buletinele. Vorbiți și cu prietenii, părinții, colegii de muncă, vecinii.
 
Suntem mult mai mulți decât vor ei să credem. De-asta le e frică.
 
Nu-i lăsăm să ne fure viitorul!”, a scris Drulă pe Facebook.
author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version