Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

EXTERNE: VIDEO. LIVE. Cutremure în Turcia şi Siria: Sute de morţi şi răniţi / POLITICĂ: Moțiunea simplă împotriva ministrului Bode, citită în penul Camerei Deputaților / Va fi votată miercuri / ANM: Vremea se încălzește, dar nopțile rămân geoase /

Breaking News:

Drulă: Varianta comasării alegerilor în 2024 este imorală, PNL și PSD sunt disperați

Liderul USR, Cătălin Drulă, cataloghează drept „ imorală” varianta comasării alegerilorlocale cu cele parlamentare în 2024, la care se gândesc cei din PNL și PSD, care sunt „disperați”. El susține însă că partidul pe care îl conduce este pregătit „pentru orice scenariu”.

„Este o variantă imorală. Ea este făcută pur şi simplu dintr-un calcul politic, care şi acela se va dovedi greşit. Noi suntem pregătiţi pentru 2024, în oricare variantă. Pot să încerce să le comaseze, să le pună în cap, să dea buletinele în ordine greşită, orice… Noi suntem pregătiţi, pentru că România este nemulţumită de PSD şi de PNL. De asta sunt disperaţi, de asta se ceartă în fiecare zi şi încearcă să îşi paseze vina. E normal ca un ciclu electoral să fie dedicat unui tip de alegeri. Nu putem să vorbim în acelaşi timp despre stradă, apă, canal şi despre problemele care ţin de preşedintele României sau de Guvern”, a spus Drulă, marți, într-o conferinţă de presă.

El a precizat că la alegerile locale există patru buletine de vot, iar o suplimentare a acestora cu alte două buletine, pentru senatori și, respectiv, deputați, ar reprezenta o tentativă de a-i „ameţi” pe oameni.

„Deja sunt patru buletine de vot în alegerile locale – pentru preşedinte de consiliu judeţean, primar şi cele două consilii, local şi judeţean. Să mai suplimentezi cu încă nişte buletine de vot, încercând să ameţeşti oamenii, cumva… e o jignire. Ca multe lucruri pe care le face această guvernare, cred că o să îi ameţească pe oameni, dându-le şase buletine. (…) E în sine un act de laşitate şi ticăloşie politică, pentru că, dacă ai asumarea acţiunii tale politice, te prezinţi corect în faţa oamenilor. (…) Noi suntem pregătiţi pentru orice scenariu şi optimişti. Suntem optimişti bazat pe această muncă pe care o facem, pe sinceritatea acţiunii noastre politice. Suntem un partid care are un crez, nu un partid a cărui singură menire de a exista, ca la PSD şi PNL, este de a promova specialii”, a spus liderul USR. 

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv