Situaţie stranie weekendul trecut în Capitală, după ce două maşini au căzut, într-un interval de 24 de ore, în Dâmboviţa.

negoita

Vineri, o tânără de numai 26 de ani şi-a pierdut viaţa după ce a pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea şi a plonjat cu maşina în Dâmboviţa. Tânăra a avut ghinionul că maşina a căzut pe plafon, cu roţile în sus, şi nu a mai apucat să iasă din autoturism.

Sâmbătă, un incident asemănător s-a petrecut în zona Dudeşti-Vitan. Un bărbat a pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea şi a căzut cu maşina în apă.

Impactul a fost şi mai dramatic în condiţiile în care şoferul, care şi-a pierdut viaţa, era însoţit de soţie şi copil, ambii grav răniţi.

Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3, a anunţat, după cele două incidente, că este dezamăgit de modul în care Primăria Capitalei şi cei de la Apele Române s-au ocupat de protecţie în zona respectivă şi a anunţat că a făcut cerere ca Primăria Sectorului 3 să preia problema.

Negoiţă este convins că Primăria Sectorului 3 are soluţii pentru a monta parapeţi de protecţie de-a lungul Dâmboviţei. “Îmi pare rău că Primăria Generală şi Apele Române, care gestionează acum râul Dâmboviţa în zona Bucureştiului, au lăsat să se întâmple aşa ceva. În consecinţă, am cerut ca în zona sectorului 3 să ne permită nouă, Primăriei Sector 3, să facem noi şi să menţinem noi acei parapeţi de protecţie, pentru că mi se par absolut necesari. În toată lumea există aşa ceva. Cred că avem mai bine de un an de când nu mai există deloc acei parapeţi de protecţie. Nici măcar nu discutăm de mulţi bani. Adică discutăm de bani relativ puţini. Se poate face, dar repet, discutăm totuşi de vieţi omeneşti. Putem să rezolvăm această problemă aşa cum ştim noi, la sectorul 3 să o facem, cu bani puţini”, a fost mesajul transmis de Negoiţă.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version