Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: Cherecheș a fost capturat de polițiștii din Germania, la Augsburg / El se află în arest și urmează să fie extrădat / ACTUALITATE: Iohannis pleacă în Dubai de Ziua Națională a României; a devansat recepția de la Cotroceni / POLITICĂ: Iohannis a promulgat noua lege a pensiilor / POLITICĂ: Senatul a votat ridicarea imunității fostului premier Florin Cîțu, la solicitarea DNA în dosarul vaccinurilor / 

Breaking News:

Echipa de campanie a PNL pentru europarlamentare va fi condusă de Bode; Rareș, membru

Echipa de campanie a PNL pentru alegerile europarlamentare din anul 2024 va fi condusă de secretarul general al partidului, Lucian Bode, fost ministru de Interne în Guvernul Ciucă și fost ministru al Transporturilor în Guvernul Cîțu.

Decizia a fost luată, luni, în şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL. Din echipa de campanie pentru alegerile europarlamentare mai fac parte prim-vicepreşedinţii Rareş Bogdan, Dan Motreanu, Gheorghe Flutur şi Iulian Dumitrescu, alături de Emil Boc, Vasile Blaga, Ilie Bolojan, Ion Dumitrel şi Hubert Thuma.

„Aceştia sunt cei zece membri ai echipei centrale de campanie şi vor asigura structura organizatorică şi vor întocmi planul de abordare a alegerilor europarlamentare de la anul. Secretarul executiv al acestei comisii este domnul Remus Borza”, a precizat purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe. 

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv