Ca în fiecare zi de marţi de când a fost plasată sub control judiciar, Elena Udrea, fostul ministru al Dezvoltării, s-a prezentat în faţa poliţiştilor de la Secţia 2 din Bucureşti.

udrea dna

Udrea este obligată să dea cu subsemnatul în fiecare zi de marţi şi vineri în faţa oamenilor legii. Extrem de jovială, Udrea a făcut totuşi o serie de declaraţii dure.

Printre altele, fostul ministru al Dezvoltării a precizat că “după părerea mea, ceea ce s-a întâmplat în 2015 ne arată că România rămâne împărţită în două: lichele şi oameni de onoare”.

De asemenea, Elena Udrea a anunţat că va merge la poliţie şi vineri, pe 1 ianuarie, “pentru că asta am primit cadou de la Moş Crăciun. Să petrec Revelionul în Bucureşti şi să merg la poliţie încă din prima zi a anului”.

În altă ordine de idei, Udrea afirmă că “în 2015 am câştigat prieteni” şi spune că pentru anul viitor şi-a propus “să am mai multă linişte, să existe mai multă disciplină în viaţa mea şi în jurul meu şi să-mi organizez viaţa mai bine”.

Întrebată dacă are în plan să facă un copil, Udrea susţine că “asta e mai complicată, pentru că pentru un copil e nevoie de doi”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version