După ce în Ajun de Crăciun a fost la DNA, în prima zi de Crăciun Elena Udrea a mers la sediul Secţiei 2 de Poliţie din Bucureşti.

udrea dna

Ca în fiecare vineri, Elena Udrea a dat cu subsemnatul în faţa agenţilor de poliţie, ea fiind obligată să se prezinte în faţa oamenilor legii din cauza mandatului de control judiciar.

Extrem de jovială, Udrea şi-a făcut un selfie cu o admiratoare şi a precizat că a primit de la mama sa o pereche de ghete aurii, ca şi cadou de Moş Crăciun.

“Sunt aici, în aceleaşi condiţii. Nu s-a schimbat nimic. Crăciunul este acelaşi, indiferent cum îl petreci, iar dacă ai restricţii de circulaţie, aşa cum am eu, tot nu se schimbă cu nimic. Este cea mai frumoasă sărbătoare pe care  o avem. Sper ca toată lumea să o trăiască din plin”, a spus fostul ministru al Dezvoltării.

Sâmbătă, Elena Udrea va împlini 42 de ani, însă fostul ministru spune că “după 40 de ani încolo, nu-ţi mai doreşti mare lucru de ziua ta. Sper să-mi fie bine şi să am puterea să mă bucur la fel de mult cum mă bucur în momentul acesta”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version