Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

PARLAMENT: Revenirea la majorarea cu 40% pensiilor, marți la vot în plenul reunit / 

Breaking News:
 

Firea: Am simţit o uşoară ameninţare din partea lui Dragnea; ar vrea să mă mazilească, dar cu mâna altora

Războiul Firea – Dragnea s-a mutat la Antena 3, care i-a invitat pe cei doi – evident, pe rând, dar mai întâi pe primăriță – să își expună părerea.

Săptămâna trecută, fostul coleg de redacție ai Gabrielei Firea, Radu Tudor, a invitat-o pe Firea în emisiune și i-a livrat întrebări servite.

Dar cum tot ce avea de spus Firea lansase deja în ultimele 5 zile de declarații și conderințe de presă, singura noutate a fost acuzația că Dragnea o spionează cu serviciul secret al Ministerului de Interne, fosta “Doi și-un sfert” – DGPI.

Duminică seară a venit rândul lui Liviu Dragnea să fie invitat la Antena 3. Întrebat dacă Gabriela Firea riscă excluderea din partid, el a spus: “Din partea mea, nu – nu am fost adeptul unor pedepse dure. Din partea CEx, nu am de unde să ştiu”.

Liderul PSD a făcut pe niznaiul, susținând că a aflat în ultima săptămână, de la televizor, despre situaţia tensionată pe care o reclamă Gabriela Firea.

Dar el consideră că nu este permis ca un membru de partid să “se se aşeze la coada celor care atacă Guvernul”. Dragnea a precizat că “va urma o discuţie serioasă în partid”.

Replica Gabrielei Firea a venit tot duminică seară, la Antena 3:

“Am simţit o uşoară ameninţare din partea domnului Dragnea, dar sunt obişnuită cu metodele domniei sale. A făcut o afirmaţie că am făcut o echipă timp de doi ani de zile. Am fost loială atât lui ca preşedinte, cât şi echipei, dar sunt mai devotată românilor. (…) Domnul Dragnea a spus în această seară: eu nu vreau să fie exclusă doamna Firea, dar totul se va decide în CEx. Ar vrea să mă mazilească, dar cu mâna altora. Am încredere că toţi colegii care ştiu situaţia nu vor fi de acord cu anumite jocuri de culise care ar putea să le pună la cale domnul Dragnea pentru ca eu să fiu exclusă”, a mai spus Gabriela Firea.

În rest, Firea crede că de fapt liderul PSD i-a dat dreptate:

“În primul rând, domnul Dragnea mi-a dat în totalitate dreptate în această seară, şi direct şi indirect mi-a dat dreptate. Eu nu am afirmat niciodată că PSD şi ALDE nu mai trebuie să fie la guvernare. Mai mult, după CEx am spus că trebuie să respectăm programul de guvernare, dar sunt probleme în managementul partidului. (…) În totalitate domnul Dragnea îmi dă dreptate cu ce am afirmat în această săptămână. Doreşte în continuare o conducere unică, doreşte în continuare să se sfătuiască cu foarte puţine persoane şi a menţine acest stil autoritarist de conducere, deci nu văd nicio ameliorare, nicio îmbunătăţire”.

Firea a adăugat că Liviu Dragnea i-a dat dreptate şi cu privire la proiectele Capitalei:

“Sunt primar general de doi ani, domnia sa a validat programul de guvernare locală pe Bucureşti (…) şi atunci spunea de ce aceste lucruri nu s-au rezolvat mai înainte. Acum îmi dă dreptate că mi-a pus piedici că vine şi afirmă, cu privirea uşor ruşinată, că ar fi nişte discuţii, nişte grupuri de lucru care se fac că lucrează, că lucrează acum”.

8 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv