Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a transmiă duminică seara, într-o precizare la comun cu edilii de sector, că decizia de a organiza un târg de Crăciun în Piaţa Victoriei (deși mai este unul în Piața Constituției) nu a fost luată de PSD, ci de Consiliul General şi de consiliile locale ale celor şase sectoare – de parcă PSD+ALDE nu ar avea majoritate în acestea!

Firea și primarii de sector

Însă primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, s-a dat de gol la un post de televiziune, după ce Firea a dat vina pe Inspectoratul Școlar al Municipiului București, care ar fi cerut un astfel de eveniment.

Acum, Tudorache pare că și-a revenit din atitudinea de oaie rătăcită. Astfel, precizarea transmisă presei este semnată de Firea și de toți cei 6 primari de sector – membri PSD: Tudorache – Sectorul 1, Mugur Mihai Toader – Sectorul 2, Robert Negoiţă – Sectorului 3, Daniel Băluţă – Sectorul 4, Daniel Florea – Sectorul 5 și Gabriel Mutu – Sectorul 6. 

Iată precizarea:

„Am aflat cu surprindere că în mediul on-line se vehiculează informaţii potrivit cărora Primăria Capitalei şi primăriile de sector din Bucureşti ar organiza evenimente care sunt decise la sediul PSD. Dezminţim categoric aceste zvonuri şi îi asigurăm pe bucureşteni că toate hotărârile care privesc viaţă lor se iau în Consiliul General, Consiliile locale ale celor 6 sectoare şi de către conducerile instituţiilor subordonate primăriilor, conduse de funcţionari publici. Le mulţumim, totodată, miniştrilor şi parlamentărilor PSD şi ALDE care susţin în Executiv şi Parlament proiecte de dezvoltare pentru Capitală României”.
author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version