UPDATE: Campania electorală și ministudioul B1TV din Piața Victoriei – care l-a avut invitat în direct pe europarlamentarul PNL Rareș Bogdan (ce s-a dezis între timp de Realitatea TV) – au ținut în casă românii.

VIDEO. 10 august 2019: Numai 24.000 de protestatari, față de 250.000 anunțați de organizatori

Președintele Klaus Iohannis, candidatul PNL pentru al doilea mandat, a ținut să-și lanseze campania de strângere de semnături chiar sâmbătă, pe 10 august, înainte de mitingul din Piața Victoriei.

Iar ca să nu fie chiar pe față, PNL i-a organizat evenimentul la prânz, în Piața Universității.  

“Sper să obțin număr suficient de semnături dar sunt optimist în această privință. PNL este foarte hotărât să facă o acțiune ca lumea și credem, așa cel puțin mi-a spus conducerea partidului, că ajungem la cel puțin numărul de semnături din 2014”, a spus Iohannis, la lansarea campaniei.
 
La rândul său, președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că “zeci de mii de membri și susținători ai PNL se vor implica în această campanie, pe care o dorim ca o amplă consultare publică cu cetățenii români, ca posibilitatea instituționalizării unui dialog permanent cu cetățenii români pe toată perioada care va urma”.
author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version