Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Senatul discută acordarea pensiilor de urmaș pentru copiii cadrelor medicale care mor de coronavirus / POLITICĂ: Proiect de acordare a tichetelor de masă în perioada șomajului tehnic / CORONAVIRUS: 344 de cazuri noi, 4.761 în total / Numărul deceselor: 209 / 

Breaking News:
 
Circul continuă în Parlament, pe banii românilor

Florin Cîțu, al doilea aviz negativ pentru portofoliul Finanțelor

Florin Cîţu, propus pentru preluarea portofoliului de la Ministerul Finanţelor Publice, a primit, luni, aviz negativ din partea comisiilor reunite de specialitate ale Parlamentului.

Este pentru a doua oară când scorul este de 18 voturi ”pentru” și 18 împotrivă, insuficiente pentru un aviz pozitiv.

Amintim că Florin Cîțu a fost avizat negativ ți în urmă cu aproximativ 3 luni, când a fost propus ministru al Finanțelor în guvernul Orban I. 

Avizul este consultativ, astfel că nu îl poate împiedica pe premierul desemnat – și el a doua oară -, Ludovic Orban, să îl mențină în Cabinetul său, la votul de învestitură ce va fi dat în plenul Parlamentului pe 24 februarie. 

Va fi simulacru de vot, deoarece PNL vrea ca noul guvern să pice, pentru a putea fi declanșate alegerile anticipate. În aceste condiții, parlamentarii PNL nu își vor vota propriul guvern.  

1K Shares