Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: DIICOT a clasat dosarul 10 August, la 2 ani de la violențele jandarmilor / Cazan, Cucoș, Sindile scapă de urmărirea penală / POLITICĂ: Miercuri se încheie sesiunea parlamentară extraordinară / Legea privind carantinarea și izolarea va fi votată de Senat / Comisia juridică a încheiat marți noapte dezbaterile / CORONAVIRUS: Starea de alertă va fi prelungită cu 30 de zile, a anunțat Iohannis /     

 

Breaking News:
 
Circul continuă în Parlament, pe banii românilor

Florin Cîțu, al doilea aviz negativ pentru portofoliul Finanțelor

Florin Cîţu, propus pentru preluarea portofoliului de la Ministerul Finanţelor Publice, a primit, luni, aviz negativ din partea comisiilor reunite de specialitate ale Parlamentului.

Este pentru a doua oară când scorul este de 18 voturi ”pentru” și 18 împotrivă, insuficiente pentru un aviz pozitiv.

Amintim că Florin Cîțu a fost avizat negativ ți în urmă cu aproximativ 3 luni, când a fost propus ministru al Finanțelor în guvernul Orban I. 

Avizul este consultativ, astfel că nu îl poate împiedica pe premierul desemnat – și el a doua oară -, Ludovic Orban, să îl mențină în Cabinetul său, la votul de învestitură ce va fi dat în plenul Parlamentului pe 24 februarie. 

Va fi simulacru de vot, deoarece PNL vrea ca noul guvern să pice, pentru a putea fi declanșate alegerile anticipate. În aceste condiții, parlamentarii PNL nu își vor vota propriul guvern.  

1K Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv