Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: 50% dintre măştile de pe piaţă sunt neconforme / Ministrul Economiei pregătește un ordin prin care comercianții să precizeze asta pe produs /

Breaking News:
 

Florin Iordache a fost ales de Parlament președintele Consiliului Legislativ

Florin Iordache nu se mai regăsește pe listele de candidați PSD la Parlament, semn că se știa că va fi ales șef al Consiliului Legislativ.

Fostul ministru al Justiției în Guvernul Grindeanu, autor al OUG 13 care a scos în stradă sute de mii de protestatari, a fost votat de 185 de senatori și deputați, marți, în plenul reunit al Parlamentului.

Numai 41 de voturi a obținut fostul președinte al Curții Constituționale, Augustin Zegrean, propus de PNL, semn că nici măcar liberalii nu l-au votat.

Votul a fost secret, cu buletine.

Al treilea candidat pentru această funcție, Duli Ionuț Mazâlu, secretarul general al Consiliului Legislativ, a obținut doar două voturi.

În funcţia de preşedinte al Secţiei de evidenţă oficială a legislaţiei şi documentare din cadrul Consiliului Legislativ a fost numit senatorul USR George Edward Dircă. Dircă a obţinut 174 voturi pentru şi 17 contra.

Ceilalţi candidaţi pentru cele două funcţii au fost respinşi, prin vot.

Funcţia de preşedinte al Consiliului Legislativ a rămas vacantă după demisia lui Şerban Iliescu, iar de la conducerea Secţiei de evidenţă oficială a legislaţiei şi documentare a demisionat Gheorghe Popescu. 

559 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv