Consiliul General al Municipiului București (CGMB) l-a ales, joi, în funcția de viceprimar general, pe Tudor Ionescu, fost membru PNL, acum șef la ALDE, cunoscut drept “Tudy al lui Zăvo”, după un filmuleț care a șocat lumea mondenă în anul 2012.

tudy ionescu
<strong>Pentru că așa au dorit mătărângile lor Tăriceanu și Dragnea am ajuns la mâna lui Tudy<strong>

UPDATE: Primarul general Gabriela Firea se disculpă și dă vina pe ALDE via PNL: “Bănuiesc că cei de la ALDE au decis să meargă pe mâna lui Tudy după ce au aflat că a fost consilierul lui Cristian Buşoi (PNL – n.r.). Probabil s-au gândit că dacă domnul Cristian Buşoi l-a avut consilier la Parlamentul European e un om de toată isprava”.

Naşul lui Tudy este chiar președintele Senatului și copreședintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, fost coleg de facultate cu tatăl acestuia.

Acum patru ani, Tudy a făcut furori în paginile tabloidelor, dar şi pe net, în ipostaze necenzurate. Tudy a trăit o poveste de dragoste cu Oana Zăvoranu, pe ultima sută de metri a căsniciei acesteia cu Pepe, iar când acesta a aflat că a fost “tradus”, a divorţat.

“Relaţia lor nu a fost foarte lungă, dar deosebit de intensă. Atât de intensă încât Tudor, care de pe atunci aspira la o carieră politică, în calitatea sa de student la SNSPA, se masturba in faţa camerei web şi în oglindă cu gândul la febleţea lui, fără să uite să-i facă, în acelaşi timp, şi dedicaţii ”speciale””, scriu cei de la cancan.ro.

tudy-cancan

Nu s-a gândit însă că filmuleţele cu pricina vor deveni publice iar el va rămâne în memoria electoratului drept Tudy L… sau ”Uigabal” – cuvântul de ocară spus invers de Pepe, rănit în mândrie.

Tudor Ionescu – Tudy a fost membru PNL începând din 2008, pe vremea când şi Călin Popescu Tăriceanu era în acest partid.

13131579_1071642719565201_3646623445684705789_o
Firea Pandele – o doamnă, ce Tudy meu!!!
Stagiu la europarlamentarii Bușoi și Norica Nicolai

Ulterior a făcut un stagiu la un europarlamentarul PNL Cristian Buşoi (2009-2010) şi apoi la Norica Nicolai.

La capitolul studii, Tudor Ionescu este absolvent al Facutăţii de Ştiinţe Politice şi are un master la Bruxelles. În 2013, potrivit site-ului romaniacurată.ro, el a dat şi examenele de admitere în Corpul Diplomatic şi Consular al României, însă fără succes.

I-a făcut campanie lui Mircea Diaconu

În 2014, Tudy a revenit în politică. A participat la campania pentru europarlamentare a lui Mircea Diaconu.

Apoi s-a înscris în partidul lui Călin Popescu Tăriceanu – ALDE. Este responsabil cu relaţiile externe ale partidului.

gabi-firea3
Primărița Gabriela așteptându-l pe viceprimarul Tudy
Viceprimarul nr. 2: Bădulescu, venit pe filiera Becali

Cel de-al doilea viceprimar general este Aurelian Bădulescu (PSD), fost membru PNG – partidul lui Becali, și membru CGMB în mandatul 2008 – 2012.

Bădulescu a obținut, la fel ca Tudy, 28 de voturi “pentru” şi 19 împotrivă.

În cursa pentru funcţia de viceprimar general s-au înscris, fără succes, Cătălin Deaconescu din partea PNL şi Lucian Iliescu, consilier general din partea PMP.

Consilierii USB nu au făcut o propunere pentru funcţia de viceprimar. Nicușor Dan, liderul formațiunii, a participat la ședința CGMB, deși a anunțat că va părăsi acest for pentru a-și încerca norocul la alegerile parlamentare din noiembrie.

tudor-ionescu-viceprimar-2
Tudy vorbește
Tudor Tim Ionescu a vorbit

“Este o zi importanta pentru mine si pentru ALDE. Este importanta din doua puncte de vedere. Ma onoreaza ca am fost propus de ALDE dintre cei 4 consilieri pentru a ocupa functia de viceprimar. Ce ma bucura este ca din cei patru, trei sunt tineri. Eu si colegii mei vom depune toate eforturile pentru a sluji cat mai bine in serviciul cetenelilor. Oricare din ce trei colegi ar fi putut fi propunerea ALDE, sunt persoane extrem de capabile alaturi de care sunt mandru sa fac echipa. Al doilea motiv pentru care ma bucur este ca majoritatea consilierilor alesi in functie m-au votat. Tin sa le multumesc, nu stiu cine sunt, dar le multumesc, iar pentru cei care nu m-au votat, tin sa ii asigur ca vom lucra impreuna, vom constri impreuna”, a declarat Tudor Tim Ionescu, transmite HOTNEWS.

Intrebat de jurnalisti ce il recomanda pentru aceasta functie, Tudor Tim Ionescu a declarat ca are trei facultati si 5 ani experienta in antreprenoriat.

“Am terminat trei facultati, una pe comert international, una pe stiinte politice, amandoua in Bruxelles, doua mastere ambele in Bruxelles, unul pe politica comparata si unul pe studii europene. De aceea, ca sa raspund la intrebarea d-voastra, optiunile mele se dirijeaza in zona Uniunii Europene, a relatiilor internationale. Nu trebuie sa va spun ca Uniunea Europeana trece printr-un moment foarte dificil. In acest moment este un mare un semn de intrebare legat de motivul existentei sale, referendumul din Marea Britanie. Din acest motiv si eu si colegii mei, ne vom dedica eforturile pentru a cladi nu numai capitala, dar si pentru a cladi Uniunea Europeana un pic si in Bucuresti”, a explicat Tudor Tim Ionescu.

Intrebat de jurnalisti despre aparitiile din presa de scandal, Tudor Tim Ionescu a declarat ca nu doreste sa comenteze viata sa personala.
Intrebat despre planurile pe care le are la Primaria Capitalei, Tudor Tim Ionescu a declarat ca vrea un oras “pet friendly”.

author avatar
Mircea Popescu
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version