Ajuns ministru al Educaţiei la propunerea microscopicului Partid Conservator (PC),  premierul interimar Sorin Cîmpeanu, ales de preşedintele Iohannis să ţină frâiele ţării până la formarea unui nou  în Guvern în locul celui condus de Ponta, a comis deja o gafă de proporţii.

cimpeanu spital 3
Un om etern îndatorat partiduleţului care l-a propulsat politic

De la înălţimea Palatului Victoria, Cîmpeanu a ţinut să mulţumească ieri public fundaţiilor care s-au implicat financiar în sprijinirea victimelor din Club Colectiv, nominalizând însă una singură: Fundaţia “Mereu Aproape”, afiliată trustului Intact al puşcăriaşului Dan Voiculescu.

“Aş vrea să mai fac o precizare, pentru că doresc ca chestionarea acestei situaţii să se facă în condiţii de deplină transparenţă. În ceea ce priveşte sprijinul aparţinătorilor, este un element important. V-am spus cum stăm pe cele două paliere, sprijinul de urgenţă pentru decontarea cheltuielilor de transport, cazare şi masă, dar vreau să mulţumesc fundaţiilor, Fundaţia “Mereu aproape” şi alte fundaţii care s-au implicat în decontarea cheltuielilor aparţinătorilor”, a declarat, sâmbătă, premierul interimar Sorin Cîmpeanu, la Palatul Victoria.

Îl informăm pe îndatoratul interimar că s-au implicat financiar nu numai Antenele cu Gâdea – cu teledonul care a strâns banii românilor, nu ai fundaţiei -, ci nenumărate asociaţii, fundaţii, artişti, oameni de rând din toată ţara – tineri protestatari, studenţi, elevi, psihologi, firme şi chiar pensionari -, care au donat bani, medicamente, materiale sanitare şi sânge victimelor catastrofei de care este responsabilă întreaga clasă politică, în frunte cu preşedintele ţării.

Iată doar un exemplu:

impreuna rezistam, apel umanitar 2

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version