Deşi anunţa că nu se va mai implica în politică, pentru a evita alte probleme cu justiţia, Gigi Becali, patronul clubului de fotbal Steaua Bucureşti, nu ezită să se ia de figurile importante ale politicii româneşti.

(sursa foto rfi.ro)
sursa foto rfiro

Astfel, Becali a afirmat că îl vede pe Crin Antonescu, fostul lider al Partidului Naţional Liberal, drept “cel mai mare trădător şi cel mai mare laş, pentru că a lăsat PNL-ul pe mâna cui a lăsat-o”.

Într-o intervenţie avută la România TV, Becali a taxat-o dur pe Alina Gorghiu, copreşedinte al Partidului Naţional Liberal. “Pe această doamnă Gorghiu nici nu aş fi băgat-o în seamă. Stătea la Comisia Juridică în dreapta mea şi nici nu o băgam în seamă. Nu avea niciun pic de valoare. Mă intrigă că în ţara mea oameni fără valoare au ajuns preşedinţi de partid”, a afirmat Gigi Becali.

Patronul Stelei anunţă că nu exlude posibilitatea de a-şi face un nou partid. Acesta ar urma să fie condus de Virgiliu Popescu, redactor-şef la “Familia Ortodoxă”, iar Gigi Becali nu va avea nicio funcţie. Visul afaceristului este de a-i înlocui pe parlamentari şi primari cu preoţi.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version