Președintele PNL, Alina Gorghiu, a votat duminică dimineața în jurul orei 10.30 la Liceul Pedagogic “Carmen Sylva” din Timișoara, pe care l-a absolvit mama sa.

gorghiu-vot

“Am venit la susținere. Am venit să-l încurajez pe Nicolae Robu și toată echipa. Cred că este cel mai bun lucru pe care pot să-l fac astăzi împreună cu echipa mea, să încurajăm lumea să iasă la vot (…) și să ne dorim tot ce este mai bun. Sper să avem prezență bună”, a declarat ea presei.

“Votez pentru copilul meu, familia mea, pentru apropiații mei, pentru toți oamenii pe care nu aș vrea să îi dezamăgesc. Votez pentru normalitate, pentru speranță și nu pentru resemnare, pentru soluții realiste, nu pentru fantezii și mi-aș dori foarte mult să văd că astăzi orice strategie legată de absenteism este istorie, motiv pentru care fac încă o dată apel la toți tinerii din România să-și ia la vot părinții, chiar dacă sunt sau sunt hotărâți, să-și ia la vot prietenii, vecinii, rudele și să vină să voteze viitorul României așa cum și-l doresc, unul normal, unul drept, care să le dea șanse de viitor într-o țară în care poate de multe ori nu au mai văzut șansa lor”, a mai spus liderul PNL.

Gorghiu a venit împreună cu soțul ei, Lucian Isar.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version