Liderii Partidului Social Democrat au decis excluderea din această formațiune politică a unor personaje precum Victor Ponta, Sorin Grindeanu și Cătălin Ivan.

Dacă Ponta și Ivan foarte probabil își vor îndrepta pașii către un nou partid, Grindeanu arată, încă o dată, că este greu de ucis, la fel cum a făcut-o și în cazul fotoliului de premier.

Astfel că Grindeanu a contestat la PSD decizia de excludere a sa, iar această contestație va fi judecată de Comisia Națională de Etică.

“Am contestat, conform statutului PSD, acea decizie de excludere a mea din partid. Contestația este pe baza statutului și pe baza deciziilor luate de conducerea partidului în urmă cu aproximativ o lună și jumătate. Este o chestiune, nu aș vrea să intru în foarte multe detalii, care se va judeca în forurile interne ale partidului, și anume la comisia de etică. Contestația mea este conform cu prevederile statutului și, subliniez, este până la urmă și dorința membrilor din organizația Timiș de a face acest demers”, a precizat Sorin Grindeanu.

Fostul premier se laudă că “în ciuda deciziei de excludere din partid, rămân membru al PSD cu sufletul și îmi doresc să îmi continui activitatea în interiorul PSD. Aceasta este prima mea opțiune”.

Grindeanu este optimist că va rămâne în PSD, mai ales că “marți a fost o ședință a Biroului organizației PSD Timiș la care a participat și secretarul general Marian Neacșu și unde toți membrii Biroului au cerut această contestație, pe care am depus-o în termenul legal. Domnul Neacșu a văzut câtă susținere am”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version