Ceea ce se anticipa de mult a fost confirmat pentru luna februarie, liderii Partidului Social Democrat urmând să retragă sprijinul acordat ministrului Sănătăţii, Florian Bodog.

Considerat unul dintre cele mai slabe personaje din echipa premierului Mihai Tudose, Bodog se pregătea să fie executat încă din urmă cu câteva luni, dar în cele din urmă eliminarea sa a fost amânată.

Au plecat Rovana Plumb, Sevil Shhaideh şi Răzvan Cuc. Bodog a rămas pe poziţii, dar între timp a crescut numărul nemulţumirilor la adresa sa.

De data aceasta, Niculae Bădălău, unul dintre liderii PSD, a confirmat faptul că “cel mai probabil până în februarie o veţi vedea pe doamna Elena Dinu la Ministerul Sănătăţii. Trebuie să ştiţi că pentru noi va fi primordială Sănătatea anul viitor. Ne axăm pe construirea unor spitale regionale, dar nu trebuie să le neglijăm pe cele pe care le avem deja”.

Elena Dinu este deputat din partea Partidului Social Democrat, iar înainte de a intra în Parlament a fost manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu şi al Spitalului Judeţean de Urgenţă Călăraşi.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version