Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Iohannis, Ciucă, Arafat și Rafila decid dacă mai prelungesc starea de alertă COVID

Starea de alertă COVID expiră pe 9 martie, iar preşedintele Klaus Iohannis i-a convocat pentru vineri, la Palatul Cotroceni, pe premierul Nicolae Ciucă, pe ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, și pe șeful DSU, Raed Arafat, să decidă dacă mai țin încă 30 de zile această măsură luată în urmă cu aproape doi ani și prelungită în fiecare lună.

Forțați de Curtea Constituțională (CCR) să ridice obligativitatea purtării pe stradă a măștii sanitare, președintele și premierul pun la cale ridicarea acestei restricții, plus încă vreo două.

La şedinţă vor participa şi ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, şi secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Adriana Pistol.

Ministrul Rafila a anunțat, marţi, într-o conferinţă de presă, că a propus Guvernului măsuri de relaxare în perioada imediat următoare, după ce s-a înregistrat o scădere „constantă” a tuturor indicatorilor privind pandemia de COVID-19.

Rafila susține că i-a propus lui Ciucă măsuri de relaxare COVID; nu și renunțarea la starea de alertă

El a evitat să spună însă dacă Executivul va renunța la starea de alertă. Astfel, ar putea fi prelungită cu încă 30 de zile starea de alertă COVID, până pe 8 aprilie, cu relaxarea unor restricții, cu este renunțarea la obligativitatea purtării măștii medicale pe stradă.

19 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv