Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:
Așa se face „o altfel de politică”: încălcând Constituția!

Iohannis îi face campanie direct de la Cotroceni candidatului Nicușor: „Soluțiile lui sunt fezabile”

Klaus Iohannis, în calitate de președinte al tuturor românilor, îi face campanie electorală, direct de la Cotroceni, candidatului Nicușor Dan la funcția de primar general al Capitalei.

Concret, șeful statului l-a chemt la Palatul Cotroceni, joi dimineață, pe Nicuțor Dan, evident în calitate de candidat – că altă calitate acesta nu are.

După întâlnire, au apărut „pe surse” fotografii cu Nicușor ieșind din curtea Cotroceniului. Iar Administrația Prezidențială a transmis iute un comunicat, în care arată că Iohannis „a apreciat că soluțiile propuse de Nicușor Dan sunt fezabile și pot conduce la rezolvarea deficiențelor grave existente la nivelul Capitalei”.

Iar liderul PNL, Ludovic Orban, în calitate de prim-ministru al tuturor românilor, a ținut să gireze, prin prezența sa la discuții, spusele primului om în stat.

Iată comunicatul:

„Administrația Prezidențială confirmă că Președintele României, preocupat fiind de problemele cu care se confruntă zilnic bucureștenii, s-a întâlnit astăzi cu Nicușor Dan. În cadrul discuțiilor, la care a participat și premierul Ludovic Orban, au fost abordate soluțiile necesare remedierii urgente a acestor probleme, precum și proiectele de dezvoltare a orașului pe termen mediu și lung. Președintele Klaus Iohannis a apreciat că soluțiile propuse de Nicușor Dan sunt fezabile și pot conduce la rezolvarea deficiențelor grave existente la nivelul Capitalei”.

Amintim că președintele Klaus Iohannis face deja campanie electorală Guvernului Orban pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. La fel a procedat Ludovic Orban în toamna trecută, la alegerile prezidențiale, pentru realegerea lui Iohannis încă 5 ani în fruntea statului.

Acum, constatăm că Iohannis s-a transformat în agentul electoral al lui nicușor Dan, candidatul PNL și USR PLUS la Primăria Capitalei. Primarul general are cele mai multe voturi, după președintele țării, devenind trofeul cu care va defila PNL la parlamentare.

N-a ajuns că i-a luat apărarea, de la tribuna Președinției, lui Nicușor Dan, după înregistrările apărute public în care acesta făcea demersuri la Primăria Sectorului 4 că să nu-i demoleze interlopului „Câine” restaurantul construit ilegal în „Orășelul Copiilor”.

„Să nu facem campanie pe tot felul de subiecte inventate, este momentul să facem o altfel de campanie electorală, o campanie centrată pe nevoile electoratului!”, a declarat președintele Iohannis, referindu-se la acest subiect.

De altfel, Iohannis a procedat la fel în cazul ministrului de Interne, Marcel Vela, în scandalul pazei asigurate de Poliție la priveghiul interlopului Emi Pian și în cazul accidentului provocat de mașina în care se afla „obositul” Lucian Bode, ministrul Transporturilor, care a intrat pe contrasens, cu girofarul pus în funcțiune.

280 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv