Președintele Klaus Iohannis a participat, sâmbătă, la mitinful PNL din Piața Victoriei din București, unde i-a îndemnat pe români să meargă la referendumul pe justiției pe care l-a convocat în 26 mai, ziua alegerilor europarlamentare.

“În această piață ați demonstrat, am demonstrat împotriva OUG 13. PSD de la început a fost interesat doar de oamenii lor. Nu este interesat de români și România, PSD este interesat să-i fie bine lui Dragnea. Avem o explicație simplă pentru ce a făcut și face PSD: de la început nu au vrut să dezvolte România. Ceva îi interesează și la asta lucrează de doi ani și jumătate: să îngenuncheze justiția. Numai la asta au lucrat. 

Așa ceva nu se poate. Știți care este problema? Dacă pierdem justiția, pierdem tot: pierdem economia, pierdem bunăstarea românilor și cineva va plăti la sfârșit. Nu ei, pentru toate acestea vor plăti românii. Această catastrofă pesedistă se va simți și în buzunarul tău, și în buzunarul tău. Vă chem, eu președintele României, la vot la referendum”, a declarat Iohannis. 

Ludovic Orban, liderul PNL, l-a caracterizat pe Iohannis drept “cel care stă ca un stejar în calea furtunilor pornite de ciuma roșie, alături de care vom construi o Românie puternică, a oamenilor cinstiți, cel alături de care să spuneți DA la referendum”.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version