Președintele Klaus Iohannis cere Guvernului Dăncilă să răspundă „clar și documentat” dacă mai au „bani pentru pensii și salarii până la sfârșitul anului”.

Iată declarația de presă a șeful statului:

“Se discută de câteva zile bune despre Pilonul II de pensii. Din păcate, până și cei de la PSD se contrazic între ei – ba se desființează, ba nu se desființează Pilonul II de pensii, ba se suspendă, ba nu se suspendă, ba există un proiect asumat, ba este un proiect care nu a fost asumat – o harababură totală.

Și totuși, lumea își pune întrebarea: „De ce s-a creat această incertitudine din partea PSD? Oare ce țintesc ei? Nu s-au înțeles între ei?”.

Greu de crezut! Unii își pun chiar întrebarea dacă acești bani care, de exemplu, dacă se suspendă Pilonul II, acești bani care nu vor intra la Pilonul II vor fi folosiți poate în altă parte.

Nu știu, dar ei trebuie să ne dea un răspuns și în acest sens cred că Guvernul și PSD trebuie să răspundă public, clar, documentat la două întrebări.

Una: „Ce aveți de gând cu Pilonul II de pensii?”. Clar, răspicat, cu argumente! Iar întrebarea a doua pentru Guvern este următoarea: „Mai aveți bani pentru pensii și salarii până la sfârșitul anului?”. Vă mulțumesc!”.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version