Rareori comentează situaţia politică din România, dar afaceristul Ion Ţiriac nu a mai putut să se abţină şi a ieşit la atac.

sursa foto: expresspress.ro
sursa foto expresspressro

Ţiriac, cel mai bogat român, nu înţelege ce s-a întâmplat exact în ultima perioadă şi cum de a fost posibilă instalarea unui guvern fără oameni politici.

“Au pus un guvern despre care toată lumea spune că e un guvern de tehnocraţi. Eu sunt foarte inteligent, dar de data asta îmi dau seama că sunt prost. Nu înţeleg cum un guvern care e făcut numai din tehnocraţi, fără susţinere politică, poate să facă un sfert de lege care în Parlament trebuie să treacă. Nu există ţară în lumea asta, în afara ţărilor cu dictatori, să aibă aşa ceva!”, a spus Ţiriac.

De asemenea, fostul mare tenismen anunţă că sunt mulţi oameni de afaceri străini care îl întreabă de ce a demisionat premierul Victor Ponta “în condiţiile în care nicio ţară europeană nu a avut în ultimii trei ani o creştere economică precum cea a României”.

“Vă spun. Oamenii din străinătate nu înţeleg cum 30.000 de oameni au putut să dea jos Guvernul. Nu poţi să faci miting fără autorizaţie. Mă întreabă oamenii, Ţiriac, ce naiba se întâmplă la tine în ţară?”, a spus afaceristul, într-un interviu acordat pentru B1 TV.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version