Cum era de așteptat, abia scăpată din arestul la domiciliu, Lia Olguța Vasilescu, primărița PSD acuzată de DNA de luare de mită (4 infracțiuni) s-a grăbit să anunțe că va candida pentru un nou mandat la Primăria Craiova. Iar dacă PSD nu o susține, va candida ca independent.

 lia olguta vasilescu 7

“Voi candida la Primăria Craiovei. Nu am vrut să cad psihic sau să mă apuc să fac denunțuri, pentru că am știut că sunt nevinovată și sper din toată inima ca și instanța finală să decidă acest lucru, așa cum s-a întâmplat astăzi”, a spus Lia Olguța Vasilescu, miercuri seară, la România TV.

“Dacă toată lumea se ascunde în munți nu știu unde ajungem”, și-a argumentat ea decizia de a încălca criteriile de integritate ale PSD.

De altfel, Lia Olguța Vasilescu amenință că va candida independent dacă PSD va propune alt candidat.

Procurorii DNA o acuză pe Lia Olguța Vasilescu de luare de mită (4 infracțiuni), folosirea autorității sau influenței în scopul obținerii de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite (3 infracțiuni) și spălare de bani.

În același dosar, sunt cercetați sub control judiciar Radu Cosmin Preda, administratorul public al Craiovei, pentru 2 infracțiuni de complicitate la luare de mită, și Elena Daniela Popescu, reprezentant al unei asociații non-profit, pentru 4 infracțiuni de complicitate la luare de mită.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version