Liderii ALDE, Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin, au anunţat că în acest an va avea loc un Congres al Alianţei Liberalilor şi Democraţilor din România.

Iar cei doi au precizat că, după cum s-a stabilit încă din urmă cu doi ani, la Congresul din acest an va fi ales un şef unic al formaţiunii politice.

Totuşi, deocamdată nu a fost stabilită data la care va avea loc acest Congres, iar Tăriceanu a declarat, misterios, că se mai gândeşte dacă va candida “pentru că avem şi lucruri mai importante de făcut”.

Pe de altă parte, Tăriceanu a anunţat că nu se pune problema ca Toma Petcu, ministrul Energie din partea ALDE, să fie înlocuit din cauza problemelor de sănătate pe care le are.

Deşi s-a spus că Toma Petcu va fi schimbat şi există posibilitatea ca ALDE să piardă acest portofoliu, Tăriceanu spune că “ministrul Toma Petcu face tratament, dar şi-a reluat atribuţiile şi nu se pune problema înlocuirii sale”.

S-a spus la un moment dat că Toma Petcu (38 de ani) este suspect de leucemie şi chiar a apărut o controversă în legătură cu posibilitatea ca ministrul să se fi internat la un spital din Viena, deşi dădea asigurări că este la o unitate medicală din România.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version