Liviu Dragnea, preşedintele Partidului Social Democrat, s-a întâlnit joi, la Palatul Elisabeta, cu Principesa Margareta şi alţi reprezentanţi ai Casei Regale.

dragnea 08

Dragnea şi Principesa Margareta au vorbit despre rolul Casei Regale şi au căzut de comun acord că acesta trebuie reglementat prin lege.

“A fost o discuţie legată de rolul Casei Regale în viaţa publică din România. Statutul Casei Regale din România trebuie mult mai bine reglementat, este important ca această instituţie să aibă un statut legal. Astăzi o să vorbesc cu colegii să încercăm să găsim o modalitate prin care Casa Regală să aibă un statut prin lege. Cred că o să am o discuţie şi cu domnul prim-ministru Dacian Cioloş. Implicare în viaţa publică, Casa Regală are. Este nevoie de o reglementare legală. Din discuţiile pe care le-am avut acum, am înţeles că nu există o reglementare legală”, a spus Liviu Dragnea.

Preşedintele PSD s-a interesat de starea de sănătate a Regelui Mihai şi a aflat că acesta “se simte mai bine. A început să citească. Pentru noi, asta este o veste foarte bună”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version