Comisia juridică a Senatului a amânat marți, cu încă o săptămână – după ce procedase la fel marțea trecută -, raportul pe cererea DNA privind încuviințarea începerii urmăririi penale a lui Călin Popescu Tăriceanu în dosarul Microsoft.

Cine știe? Poate între timp se răzgândește și îi ordonă ministrului Justiției, tudorel toader, să redacteze proiectul Ordonanței de urgență privind amnistia și grațierea. că, până acum, liderul PSD, Liviu Dragnea, condamnat în primă instanță la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare, nu a fost prea convingător.

“Avocatul domnului Tăriceanu a depus note scrise în apărare, un material de consistent. Colegii mei nu au reușit să vadă acest material în totalitate. De asemenea, am primit ieri și astăzi mai multe cereri de studiere a dosarului de către senatori care nu sunt membri ai Comisiei juridice”, a declarat marți dimineață, președintele Comisiei juridice, Robert Cazanciuc.

Astfel, ședința a început la ora 10.00 și a durat mai puțin de 30 de minute.

Potrivit procurorilor DNA, în 2007 – 2008, Tăriceanu a luat 800.00 de dolari de la o firmă austriacă pentru a semna anumite acte adiționale la contractul de închiriere a licențelor Microsoft.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version