Pe 10 martie, la Sala Palatului, din București, ar urma să aibă loc Congresul Extraordinar al Partidului Social Democrat.

Vor fi discutat cele mai arzătoare subiecte ale momentului, se va stabili câtă încredere mai au membrii PSD în Liviu Dragnea, liderul acestei formațiuni politice, dar se vor alege și membrii în funcții de conducere.

Unul dintre cei care și-au manifestat deja dorința de a face parte din echipa de conducere a PSD este Marian Oprișan, baronul PSD de Vrancea.

Oprișan nu a dorit să precizeze pentru ce funcție va candida, însă cele mai vehiculate variante sunt președinte executiv sau vicepreședinte.

Interesant este că la Congresul din 2015 Oprișan nu a candidat. În legătură cu acest aspect, președintele Consiliului Județean Vrancea a precizat că “într-adevăr nu am candidat din cauza dosarului penal în care eram implicat. Am spus că e dosarul meu, nu al partidului. Am demonstrat că sunt nevinovat și nu am legătură cu acuzațiile care mi-au fost aduse în așa-zisul dosar Căprioara”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version