Deşi se află sub control judiciar şi încă n-a scăpat de problemele pe care le are cu legea, Marian Vanghelie este decis mai mult ca oricând să dea lovitura în politică.

vanghelie

Astfel, joi, fostul edil de la Sectorul 5 a anunţat, în timpul unei conferinţe de presă, că a preluat şefia Partidului Dreptăţii Sociale, formaţiune politică înfiinţată în urmă cu mai mult de şapte ani.

În primul discurs ca lider al partidului, Vanghelie a ţinut să precizeze că “ne vom lupta pentru drepturile omului. O să vedeţi în următoarele zile lucruri frumoase. Dacă nu voi reuşi la următoarele alegeri parlamentare să fiu mai puternic decât PSD, plec acasă. Am avut discuţii cu mulţi oameni din Parlament, cu mulţi oameni politici, chiar din momentul în care am ieşit din arestul preventiv. Am avut discuţii pentru ce trebuie făcut pentru o stângă democratică din România, pe ceea ce trebuie făcut ca, în acest stat de drept, să schimbăm lucrurile în bine. Sunt alături de mine oameni, un grup de sprijin din PSD, unii mai vechi decât sunt eu, care am 23 de ani în PSD. Sunt alţii care reprezintă sindicatele, Consiliul General, consilii, care reprezintă Parlamentul. În aproximativ trei săptămâni ne veţi vedea la Sala Palatului, unde vom prezenta ce vrem să facem cu acest grup”.

Vanghelie nu a vrut să spună dacă va candida din nou pentru alegerile de la Primăria Sectorului 5, lăsând să se înţeleagă că e posibil să-şi încerce norocul chiar la Primăria Capitalei, “doar aşa, să explodeze doamna Firea (n.r. – Gabriela Firea, candidatul din partea PSD la Primăria Capitalei)”.

Pe de altă parte, Vanghelie a infirmat posibilitatea de a colabora din nou cu Mircea Geoană.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version