Creşte tot mai mult lista celor nemulţumiţi de zona în care Liviu Dragnea, preşedintele Partidului Social Democrat, a dus lupta împotriva procurorilor DNA şi a şefilor SRI.

Ultimul nume care s-a ridicat împotriva lui Dragnea este Mihai Chirică, primarul municipiului Iaşi. Acesta susţine varianta conform căreia “nu avem nevoie de un miting de susţinere al PSD pentru că încă nu avem o definiţie clară a aşa-numitului stat paralel. Mă consider un om care a mai citit şi el câteva cărţi la viaţa lui şi n-am găsit încă o definiţie clară a acestui stat paralel”.

Pe de altă parte, primarul municipiului Iaşi este de părere că “trebuie să scăpăm urgent de Dragnea. Este un personaj nociv. A viciat Partidul Social Democrat atât la nivel dogmatic, cât şi din punct de vedere administrativ”.

Nu în ultimul rând, Chirică este îngrigorat de disputa dintre Gabriela Firea, primarul Capitalei, şi premierul Mihai Tudose şi spune că “sunt lucruri profunde care arată că nu este totul ok în interiorul partidului de guvernământ. Discuţiile astea nu sunt deloc benefice pentru România, dar totul depinde de o apetenţă exagerată a doamnei Firea la doctrina promovată de domnul Dragnea, doctrină care nu prea mai mare multe în comun cu programul de guvernare promis, cu politica României la nivel naţional şi internaţional sau cu viziunea multor oameni politici din PSD”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version