Fostul premier Mihai Tudose și vicepremierul Paul Stănescu au susținut joi seara o conferință de presă.

Cei doi au ținut să prefațeze evenimentele de vineri când este programată ședința Comitetului Executiv Național al Partidului Social Democrat, ședință în cadrul căreia ar urma să se discute eventuala demisie a lui Liviu Dragnea din fruntea PSD-ului.

Cu această ocazie, Tudose a ținut să precizeze că ‘spiritele se agită prea mult inutil. Nu vrem eliminarea lui Dragnea, pentru că nu vream să-l împușcăm, Doamne Ferește. Vrem doar să facă un pas în spate. Considerăm că e momentul să-și dea demisia și să-și rezolve, într-un fel sau altul, problemele pe care le are cu lejea. Dacă rămâne în fruntea PSD-ului, e posibil să pierdem guvernarea și am observat cu toții că lucrurile nu au mers deloc bine în ultima perioadă’.

‘Noi ne asumăm în continuare conținutul scrisorii. Eu am și avut o discuție cu doamna premier Viorica Dăncilă, acum urmează să spună dânsa dacă va fi sau nu de acord să preia conducerea interimară a partidului. Obiectivul nostru, că de aici am plecat, este guvernarea. Asta înseamnă să menținem coaliția cu ALDE, să aducem înapoi oamenii plecați, că există riscul să plece și alții sau să devină independenți’, a declarat și Paul Stănescu.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version