Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a fost implicat într-un accident de circulație, luni, în zona Gării de Nord din București.

Demnitarul nu se afla la volan, iar mașina în care se afla se îndrepta spre Parlament, unde are loc, începând cu ora 12.00, ședința Comitetului Executiv (CEX) Național al PSD, în care premierul Viorica Dăncilă va prezenta evaluarea miniștrilor și lista celor care vor fi remaniați.

Potrivit unor surse politice, Cuc se află pe lista de remaiere.

Ministrul, care nu se afla la volan în momentul impactului, el având șofer, a cerut să fie dus la Spitalul Floreasca, pentru un control acuzând dureri de spate și de mână.

Mai multe mașini au fost avariate.

Reprezentanţii Brigăzii Rutiere a Capitalei au precizat că, în jurul orei 10.00, a avut loc un accident rutier pe Strada Alexandru Ioan Cuza/Str. Iacob Negruzzi, în care au fost implicate două autoturisme în mişcare şi patru staţionate.

“În urma evenimentului rutier, a rezultat o victimă, bărbat în vârstă de 36 de ani, pasager într-unul dintre autoturisme. Conducătorii auto au fost testaţi, rezultatul fiind 0”, a comunicat Brigada rutieră.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version