Florian Bodog, ministrul Sănătăţii, rămâne unul dintre cei mai controversaţi membri din echipa de guvernare a premierului Mihai Tudose.

S-a spus despre el în mai multe rânduri că ar urma să fie remaniat, dar a reuşit să rămână pe baricade. Ultima dată, Niculae Bădălău, preşedintele executiv al Partidului Social Democrat, anunţa că Bodog urmează să fie executat până cel târziu în februarie.

Deşi Bădălău anunţa şi numele înlocuitorului, Elena Dinu, premierul Mihai Tudose a dat asigurări că nu se pune problema unei astfel de schimbări.

Între timp, însă, cel puţin două persoane au murit din cauza lipsei imunoglobulinei din spitale, iar Tudose pare că şi-a pierdut şi el răbdarea cu Bodog, care dă dovadă de diletantism şi lipsă de inspiraţie.

Tudose l-a convocat miercuri la discuţii pe Bodog, pe marginea acestui subiect, absenţa imunoglobulinei din spitale, iar specialiştii anunţă că ar fi discuţia decisivă care ar aduce remanierea ministrului.

Alături de cei doi, la masa discuţiei se vor afla şeful Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, şeful Agenţiei Naţionale a Medicamentului, dar şi reprezentanţi ai firmelor producătoare de astfel de medicamente.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version