Deputatul Ionuț Moștenu, purtător de cuvânt al USR, îi cere liderului PNL, premierul Nicolae Ciucă, să-i retragă sprijinul poșitic și să-l dea afară din partid pe primarul Mihai Chirica – ridicat miercuri de mascații DIICOT.

Doar în această situație Chirica își va pierde mandatul de primar. Până acum, deși este trimis în judecată de DNA în două dosare de corupție, Chirica doar s-a autosuspendat din partid.

Primarul Chirica (PNL via PSD), trimis în judecată în al doilea dosar de corupție

„Am încercat să număr dosarele primarului PNL al Iaşiului, Mihai Chirica, şi m-am pierdut. Nu le mai putem ţine şirul. Ziua şi vizita la DNA sau DIICOT. Domnule preşedinte PNL Nicolae Ciucă, acolo, la partid, le-aţi contorizat? (…) Este inacceptabil ca acest primar, obligat să stea mai mult prin sediile DNA şi DIICOT decât la primărie, să fie încă susţinut de PNL. Solicit PNL retragerea sprijinului politic pentru Mihai Chirica şi demiterea lui din partid. Demiterea, domnule Ciucă, nu suspendarea, care în realitate nu înseamnă nimic. Este singura decizie onorabilă pe care o puteţi lua”, a scris Moşteanu, miercuri, pe Facebook.

Primarul Chirica (PNL), ridicat cu mascații și dus la audieri la DIICOT, după percheziții
author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version