Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

Moşteanu (USR): „Simion să îl dea afară din AUR pe Focşa; dacă nu, tolerează violenţa în familie”

Purtătorul de cuvânt al USR și lider al deputaţilor formațiunii, Ionuţ Moşteanu, i-a cerut liderului AUR, George Simion, să-l excludă din partid pe deputatul Dumitru Focşa, care și-a bătut soția.

Moșteanu i-a transmis lui Simion, vineri, că în caz contrar înseamnă că „tolerează violenţa în familie”.

„Este inadmisibil ca un agresor care îşi bate soţia în faţa copilului să rămână deputat în Parlamentul României. Îi cerem lui George Simion să îl dea afară din partid pe deputatul Dumitru Focşa. Dacă nu o va face, înseamnă că tolerează violenţa în familie”, a scris Moşteanu pe Facebook.

El a amintit că, la finalul anului trecut, a votat în Parlament o declaraţie de susţinere a egalităţii de şanse în România, spre deosebire de AUR: „Un singur partid nu a votat: AUR. USR condamnă violenţa împotriva femeilor. Nu putem accepta să avem în Parlamentul României reprezentanţi care au un astfel de comportament”.

Deputatul AUR Dumitru Focșa este cercetat pentru că și-a bătut soția, care l-a reclamat
0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv