Nici vorbă să fie demis ministrul Energiei, Virgil Popescu, în urma creșterii explozive a prețurilor la energia electrică și gaze, a confirmat, luni, purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru.

„Schimbarea unui ministru este și rămâne responsabilitatea Prim-ministrului, nefiind pus în discuție un astfel de subiect”, a spus Dan Cărbunaru.

Afirmația vine după ce mai multe televiziuni au transmis că premierul Nicolae Ciucă i-ar fi dat un ultimatum de o săptămână ministrului Virgil Popescu.

Ultimatumul lui Ciucă e doar de fațadă, să mai tragă de timp până în aprilie, când vine vremea caldă și nu mai este nevoie de încălzirea locuințelor.

De altfel, PSD a transmis duminică seară, prin vocea liderului său, Marcel Ciolacu, că Virgil Popescu „are de dat multe explicaţii” de ce s-a ajuns la criza din energie, dar că „nu am discutat niciodată cu domnul prim-ministru” despre demiterea acestuia.

Ciolacu: Ministrul Virgil Popescu are de dat multe explicaţii. ANRE nu mai are competențe

Amintim că PSD a votat, săptămâna trecută, împotriva moțiunii privind demiterea ministrului Energiei, Virgil Popescu, dar îl atacă electoral, în declarații. 

Moțiunea USR, respinsă: PNL, PSD și UDMR au votat împotriva demiterii ministrului Energiei, Virgil Popescu
author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version