În plin scandal al amenințării protestatarilor de la Guvern cu mitraliera și cu tunurile de apă, Nicușor Dan cere excluderea din PSD a autorului “perlelor”, Cătălin Rădulescu, și explicații despre cum a ajuns acesta pe lista de la alegerile parlamentare, în urma cărora a devenit deputat pentru al 3-lea mandat.

sursă foto Digi 24

„Nu mă aștept ca deputatul Cătălin Rădulescu să aibă onoarea să demisioneze din Parlament, instituție a cărei reputație a batjocorit-o. Cetățenii și-au făcut datoria și au sesizat instituțiile statului, instituțiile au deschis dosare penale pe numele lui, chiar și lideri ai PSD s-au delimitat public de instigările la violență și amenințările acestuia. Este timpul ca PSD să actioneze și să-l excludă din partid, altfel devine complicele lui. Delimitările sunt insuficiente”, spune Nicușor Dan, într-un mesaj pe Facebook.

„PSD este dator și să explice public cum a ajuns Cătălin Rădulescu pe lista PSD, care sunt meritele lui excepționale, altele decât cele pe care presa le-a făcut publice, respectiv condamnările și plângerile colecționate de acesta, împreună cu puștile AKM. Cătălin Rădulescu nu este vreun excentric, ci o persoană care s-a dovedit capabilă să încalce legea și nomele comune de conviețuire într-o societate”, a completat liderul USR.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version