Luni dimineaţă, o informaţie incredibilă a început să facă vâlvă în mediul online, iar ulterior şi la câteva posturi de televiziune.

nicusor

Conform stiripesurse.ro, autorităţile ar fi deschis dosar penal după ce s-a stabilit că Uniunea Salvaţi România, formaţiunea politică ce îl are în frunte pe Nicuşor Dan, a fost sponsorizată ilegal, înainte de alegerile locale şi de cele parlamentare, prin intermediul unor oameni fără adăpost.

Sursa amintită precizează că în conturile USR şi cele ale lui Nicuşor Dan ar fi intrat sume importante de bani virate de oameni fără adăpost.

Liderul USR neagă informaţia respectivă şi spune că “asta demonstrează un singur lucru şi anume că le este frică”.

Mesajul complet postat de Nicuşor Dan pe pagina sa de Facebook arată astfel: “Realitatea pe care o construiesc politicienii interesaţi de amnistie şi graţiere şi cutiile lor de rezonanţă din presă e demnă de Alice în Ţara Minunilor. După ştirile potrivit cărora câinii primesc bani pentru protest, notiţa că USB/USR ar fi fost sponsorizată de persoane fără adăpost nu mai miră pe nimeni.
Voi repeta, de fiecare dată când este cazul, adevărul despre donaţiile primite de USR. Finanţarea campaniei electorale pentru alegerile locale din Bucureşti a fost verificată de către Autoritatea Electorală Permanentă care a constat legalitatea ei şi a decis decontarea sumelor cheltuite. Nu există nicio anchetă care să vizeze finanţarea USB/USR, aşa cum se susţine, în mod fals, în notiţa publicată azi pe siteuri de news şi în emisiunile unor televiziuni. Toate acuzaţiile absurde aduse USR demonstrează un singur lucru, că le este frică”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version