Olguţa Vasilescu, vicepreşedinte PSD, a pierdut funcția de purtător de cuvânt al partidului, după plecarea lui Liviu Dragnea la pușcărie.

Ea susține însă că nu a fost dată afară de noua conducere a PSD, ci a avut mandat de purtător de cuvânt doar pe timpul campaniei electorale – care s-a dovedit dezastruoasă, potrivit rezultatelor catastrofale. PSD a obținut doar 23,16% din voturi, potrivit ultimelor rezultate parțiale, cu 20 de procente mai puțin față de parlamentarele din 2016.

„Am fost purtător de cuvânt pe o perioadă limitată, doar pe perioada de campanie electorală care, după cum ştiţi, s-a terminat”, a spus Olguța Vasilescu marți, după ședința Biroului Permanent Naţional al PSD, convocată urgent de premierul Viorica Dăncilă.

În schimb, noul ei soț, Claudiu Manda, a prins un loc de europarlamentar din cele 8 care îi revin PSD, el fiind poziționat pe locul 3 pe lista candidaților.

Olguța a mai spus că Biroul Permanent Naţional al PSD a decis marţi să o susţină pe Carmen Mihălcescu pentru a fi preşedinte interimar al Camerei Deputaţilor, în locul lui Liviu Dragnea, condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare.

Mihălcescu este acum vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor şi deputat PSD.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version