Ministrul demisionar al Muncii, Olguța Vasilescu, a declarat vineri seară că și-a delegat atribuțiile de serviciu până pe 23 iunie, dată la care speră să cadă Guvernul Grindeanu prin moțiune de cenzură a propriului partid, PSD.

Premierul Sorin Grindesanu a eliberat din funcție, prin decizii publicate deja în Monitorul Oficial, 4 secretari de stat, și a trimis președintelui Klaus Iohannis, spre aprobare, demisiile a doi miniștri – Sevil Shhaideh, de la Dezvoltarea Regională, Administrațiea Publice și Fondurile Europene (MDRAPFE), și Carmen Dan, de la Afacerile Interne.

Solidară cu ele, Olguța Vasilescu a simțit nevoia să le sară în ajutor – evident, la Antena 3 -, declarând că, probabil, demisia ei nu a fost trimisă la Palatul Cotroceni deoarece și-a delegat atribuțiile unui secretar de stat.

“Probabil că doamnele ministru nu și-au delegat atribuțiile. Eu mi-am delegat atribuțiile până în data de 23. Cred că le este foarte greu cu doi miniștri să umple 27 de ministere”, a spus Olguța Vasilescu.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version