Tragedia tânărului poliţist Bogdan Gigină din coloana oficială a generalului Gabriel Oprea este departe de a se fi sfârşit. Juna consilieră personală de 23 de ani a ministrului de Interne şi vicepremier a sărit în apărarea şefului care o plăteşte cu generozitate din bani publici. Motivul? „Pseudo-jurnalişti (…) încep să folosească cazul poliţistului mort în accidentul din Bucureşti în cel mai populist şi ieftin mod cu putinţă” , scrie Alexandra Dobre, într-o postare pe Facebook.

alexandra dobre, postare facebook

După cum se vede, Alexandra a găsit prilejul să se facă remarcată ea însăşi folosind tragedia amintită, trăgându-i de urechi pe jurnaliştii care nu au rămas orbi la încercarea de muşamalizare a cazului.

facebook-alexandra-dobre-consiliera-personala-lui-gabriel-oprea
Sursă foto: Facebook

De marţi seară când a avut loc accidentul în care a murit poliţistul, ministrul Gabi Oprea nu a avut nicio reacţie. Poliţia Capitalei a transmis un comunicat abia joi, la două zile de la apariţia în presă a declaraţiilor martorilor prezenţi la faţa locului.

Vineri, şedinţa Guvernului a fost convocată exact în timpul înmormântării poliţistului. Premierul Victor Ponta, finul vicepremierului Oprea, şi-a dat cu stângu-n dreptul criticând „barbarismul” unor politicieni la adresa naşului. Aflat în dreapta sa, naşul a tăcut mâlc. Unele ziare şi televiziuni de ştiri s-au ambiţionat să menţină viu subiectul.

Sâmbătă noapte, consiliera lui Oprea n-a mai putut rezista. În postarea de pe Facebook, ea îi trage la răspundere pe ziariştii care au îndrăznit să nu tacă.

alexandra dobre facebook cercul militar
De ziua ei, la Cercul Militar Naţional

Tinerica aterizată în biroul şefului MAI are deja o carieră în spate. Unde a lucrat până acum? La… Senatul României, ca Senior Advisor.

„Bruneta îşi aprofundează studiile politice la o universitate privată, Şcoala Europeană Ovidiu Şincai”, scriau cei de la wowbiz.ro în luna mai.

alexandra dobre consiliera oprea, ontanu 2 - wowbiz.ro
Sursă foto: wowbiz.ro

În rest, juna este preşedintele organizaţiei studenţilor UNPR, conduce ONG-ul Asociaţia Idealurilor Tinerilor şi îşi organizează de câţiva ani zilele de naştere, în ţinute spectaculoase, la Cercul Central al Armatei.

Are toate şansele să ajungă departe. Deocamdată şi-a închis contul de Facebook.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version