UNPR şi PSD aveau programată pentru miercuri dimineaţa semnarea protocolului pentru alegeri, cu o jumătate de oră înainte de începerea şedinţei de plen a Senatului (10.00), unde se decide ridicarea imunităţii lui Gabriel Oprea.

ponta dragnea oprea

Numai că la ora 9.20, parlamentarii PSD în frunte cu Dragnea au constatat că cei din UNPR nu s-au mai prezentat la întâlnire. Dacă este ţeapă – în sensul că Oprea şi oamenii lui s-au răzgândit şi vor vota alegeri în două tururi pentru primari – sau joacă tare pentru a forţa alianţă cu social-democraţii pentru alegerile locale vom vedea în curând.

Cert este că Oprea şi ai lui nu au mai vrut să dea ochii cu Dragnea.

Social-democraţii spun că nu ştiu ce s-a întâmplat, că au primit prin SMS mesaj de la Dragnea să nu se mai prezinte.

UPDATE 4 februarie: Protocolul PSD – UNPR a fost semnat.

Update ora 9.55: Gabriel Oprea a refuzat să dea vreo explicaţie asupra răzgândirii subite. La intrarea în sala de plen a Senatului, unde se votează ridicarea imunităţii sale, el le-a declarat jurnaliştilor: “Ştiţi care e problema? Astăzi e o zi specială pentru mine şi n-aş vrea să discut politică”.  

Update ora 9.57: Dragnea a declarat că “au zis (cei din UNPR – n.r.) până la urmă că este o zi complicată cu votul din Senat, să treacă votul şi o să ne întâlnim după-amiază”.

Vezi declaraţia lui completă AICI.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version