Baronul PSD de Vrancea, Marian Oprişan, a respins luni amenințările cu remanierea lansate către ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, chiar de liderul partidului, Liviu Dragnea.
 
 
”Tudorel Toader e un profesionist. Știe drept foarte bine, e profesor universitar, a arătat că știe cu ce se mănâncă Justiția. Dacă e nevoie de mai multă determinare, doamna prim-ministru trebuie să facă o analiză. Există o singură restanță și eu cred că se lucrează la ea. Este vorba de punerea în vigoare a articolelor declarate neconstituționale de Curtea Constituțională”, a declarat Marian Oprișan luni, după ședința BPN.
 
Întrebat dacă Toader ar trebui remaniat sau dacă ar trebui să demisioneze, Oprişan a replicat: “Asta e poveste de adormit copiii”. 
 
“Probabil că, dacă e nevoie de mai multă determinare, doamna prim-ministru trebuie să analizeze aceste lucruri. Există o singură restanţă. Este vorba de punerea în vigoare a articolelor declarate constituţionale de Curtea Constituţională. Eu cred că se lucrează la ea, probabil că o să o facă”, a mai spus Oprişan. 
 
author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version