Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: DNA cere Camerei Deputaților ridicarea imunității lui Bănicioiu / El este acuzat de luare de mită în formă continuată

Breaking News:
 
Anisie stabilește, luni, cu primarii de comune, orașe și municipii perioada de închidere a școlilor, pentru pregătirea secțiilor de votare. n București s-a hotărât încă de vineri că școlile se închid în perioada 23 - 29 septembrie

Orban, despre cursurile online de alegeri: Nu pot să-mi imaginez că un profesor poate refuza

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, că nu își poate imagina că există cadre didactice care să poată refuza predarea online către elevi, în perioada închiderii școlilor pentru amenajarea secțiilor de votare.

Ludovic Orban a spus că ministrul Educației, Monica Anisie, stabilește, luni, cu primarii de comune, orașe și municipii perioada în care școlile să fie închise pentru pregătirea secțiilor de votare.
 
În București, Comitetul pentru situații de Urgență a hotărât încă de vineri că școlile se închid începând de miercuri, 23 septembrie, până miercurea viitoare, pe 30 septembrie.
 
În zilele în care școlile vor fi închise, vor fi desfășurate cursuri online.
 
Întrebat ce se va întâmpla în situațiile în care cadrele didactice refuză să le predea online copiilor, Orban a spus: „Nu pot să îmi imaginez că un profesor poate să refuze să predea copiilor. Vom lua măsurile legale care se impun în astfel de situații. Dacă va fi necesar să facem modificări la Legea educației, vom face. Nu trebuie să judecăm dascălii pentru câteva cazuri individuale. Unde apar astfel de cazuri, vom lua măsuri legale. Dar, majoritatea se adaptează și își realizează misiunea pe care o au”.
.
208 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv