După ce a solicitat oficial înlăturarea din funcții ale șefilor Jandarmeriei Române pentru incidentele produse de jandarmi miercuri seara, în Piața Victoriei, din București, Ludovic Orban, președintele Partidului Național Liberal, a pus tunurile, evident, pe Liviu Dragnea, președintele Partidului Social Democrat.

Orban este ferm convins că Dragnea stă în spatele intervențiilor agresive ale jandarmilor de miercuri seara și îl acuză pe acesta că și-a subjugat una dintre instituțiile de forță ale României.

“Cât de frică trebuie să îi fie lui Dragnea de oameni ca să ordone jandarmilor astfel de intervenţii agresive, care nu au nicio motivaţie? De un an şi jumătate, toate manifestaţiile anti-PSD au fost civilizate, paşnice. Nimic nu poate justifica intervenţia în forţă, disproporţionată, la intimidare a unităţilor de jandarmi de seara trecută. Şi aşa există o mare tensiune în societate. O astfel de atitudine a unităţilor de ordine nu face altceva decât să pună gaz pe foc. Jandarmii nu trebuie să asculte orbeşte ordinele primite de la politicieni certaţi cu democraţia”, a scris Orban, joi, pe Facebook.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version